/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ În plină epidemie de coronavirus, Primăria autorizează comerțul ambulant cu pască și cozonaci de Paște

missing
15 aprilie 2020, ora 10:42

În plină epidemie de coronavirus, autoritățile municipale au autorizat comerțul ambulant cu produse de panificație de Paște. Pasca, cozonacii și alte tipuri de produse din aceată categorie urmează a fi vândute în locuri special amenajate, stabilite de preturi, de miercuri 15 aprilie, până în sâmbăta Paștelui.

Potrivit deciziei din 14 aprilie a Comisiei locale pentru situații excepționale, pasca și cozonacii vor fi vânduți zilnic de la ora 07:00 dimineața la 16:00 după-amiază, în perioada 15 – 18 aprilie.

Producătorii sunt obligați să asigure și să respecte normele pentru prevenirea infecției cu Covid – 19, adică să aibă mănuși și măști de protecție, dar și să asigure distanța socială de cel puțin trie metri între unitățile comerciale.

Agenții economici trebuie să dispună de certificate de conformitate, iar autorizațiile provizorii pentru comerț le vor la preturile de sector ale capitalei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram