În plină epidemie de coronavirus, autoritățile municipale au autorizat comerțul ambulant cu produse de panificație de Paște. Pasca, cozonacii și alte tipuri de produse din aceată categorie urmează a fi vândute în locuri special amenajate, stabilite de preturi, de miercuri 15 aprilie, până în sâmbăta Paștelui.

Potrivit deciziei din 14 aprilie a Comisiei locale pentru situații excepționale, pasca și cozonacii vor fi vânduți zilnic de la ora 07:00 dimineața la 16:00 după-amiază, în perioada 15 – 18 aprilie.

Producătorii sunt obligați să asigure și să respecte normele pentru prevenirea infecției cu Covid – 19, adică să aibă mănuși și măști de protecție, dar și să asigure distanța socială de cel puțin trie metri între unitățile comerciale.

Agenții economici trebuie să dispună de certificate de conformitate, iar autorizațiile provizorii pentru comerț le vor la preturile de sector ale capitalei.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!