/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

În sfârșit! Federația Rusă și Republica Moldova au semnat Acordul de creditare

missing
17 aprilie 2020, ora 20:58

Federația Rusă și Republica Moldova au semnat astăzi Acordul de creditare, care prevede primei tranșe de împrumut în valoare de 200 milioane de euro. Anunțul a fost făcut de șeful statului.

„În urma înțelegerilor pe care le-am avut în luna decembrie 2019, cu omologul meu rus, Vladimir Putin, astăzi, la Moscova, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, a semnat împreună cu conducerea ministerului de finanțe rus Acordul de creditare cu Republica Moldova, care prevede acordarea țării noastre a primei tranșe de împrumut în valoare de 200 mln. euro”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Banii vor fi transferați în bugetul de stat al Moldovei pentru necesitățile țării, inclusiv la finanțarea unor proiecte de infrastructură.

Aduc sincere mulțumiri partenerilor ruși și personal Președintelui Federației Ruse, dlui Vladimir Putin, pentru susținerea acordată Republicii Moldova în condiții de stringentă necesitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram