/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Taylor Swift renunţă la toate concertele din acest an. Motivul

missing
22 aprilie 2020, ora 16:47

Cântăreața americană Taylor Swift a anunțat că toate concertele sale din 2020 vor fi anulate, din cauza pandemiei, conform dcnews.ro.

Starul pop a postat personal pe rețelele de socializare faptul că concertele nu vor mai fi susținute, concomitent cu actualizarea site-ului său oficial.

Concertele din Europa sunt sigur anulate

Toate concertele din Europa au fost anulate definitiv, însă cântăreața a dat puțină speranță când a fost vorba de fanii săi din Statele Unite și Brazilia.

Sunt atât de tristă fiindcă nu vă pot vedea la concerte în acest an, dar știu că aceasta este decizia corectă“, a scris Swift, pe rețelele sociale.

Mesaj pentru sănătatea fanilor

Vă rog, vă rog să stați sănătoși și în siguranță. O să ne vedem pe scenă imediat cum va fi posibil, însă acum este important să fim în carantină, de dragul tuturor oamenilor“, a mai spus cântăreața.

Swift ar fi cântat în această vară în nouă țări: Belgia, Germania, Norvegia, Danemarca, Polonia, Franța, Portugalia, Brazilia și Statele Unite ale Americii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram