Încă două instituții medicale au devenit focare de coronavirus. Este vorba despre Asistența Medicală Urgentă din Chișinău și Spitalul Clinic din Bălți, anunță ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ei, la AMU Chișinău s-au depistat 19 cazuri de COVID-19, iar la spitalul din Bălți sunt 11 cazuri de infecție în cadrul Secției de Terapie și Urologie.

Amintim că autoritățile au anunțată că Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani din capitală a fost plasată în carantină după ce cel puțin 14 angajați ai instituției s-au contaminat cu coronavirus. Toți colaboratorii se află în autoizolare la domiciliu pentru următoarelor două săptămâni.

Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani, plasată în carantină

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!