Autoritățile anunță despre alte două cazuri de deces din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore. Este vorba despre o femeie în vârstă de 79 de ani din Ocnița și o altă persoană de 82 de ani din Chișinău.

Pacienta în vârstă de 79 de ani suferea de hipertensiune arterială de gradul III și cancer în stadiul III-IV, boala fiind cu evoluție fulminantă. Aceasta a fost internată în spital pe data de 21 aprilie.

Cea de-a doua persoană este din Chișinău. Bărbatul de 82 de ani a fost internat în spital pe data de 17 aprilie. Și acesta avea cumulativ mai multe probleme de sănătate: diabet zaharat de tip II, infarct miocardic și insuficiență cardiacă de gradul III.

Până astăzi, în Republica Moldova au decedat 109 persoane de coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!