Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip a venit cu o reacție la plecarea Ruxandei Glavan din formațiune. Deși spune că regretă plecarea deputatei, Filip subliniază că decizia acesteia nu mai suprinde pe nimeni.

„Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare – ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale” a scris Pavel Filip pe Facebook, acum câteva minute.

Ruxanda Glavan a anunțat azi-dimineață că părăsește PDM și aderă la grupul „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu. Glavan a spus că nu se mai regăsește în formațiunea democraților și că a început să se simtă incomodă încă de pre vremea când era ministră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!