„Procuratura nu intra în polemici cu inculpații”, cu o astfel de reacție au venit reprezentanții instituției, după ce ieri șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari a declarat în cadrul unei emisiuni că procurorul general Alexandr Stoianoglo s-ar fi întâlnit cu dânsul și că pe numele său ar fi intentate mai multe dosare penale. 

„Este o reacție firească a unui inculpat și urmărit penal, pe care-l așteptăm cu probe în instanță și procuratură. Înțelegem și ne pare rău pentru starea de neputință, agonie și isterie în care se află mai ales acum, când vociferează acuzații la indicația celor, pe care i-a acoperit cât timp a fost în funcție. Prestația în cadrul emisiunii de ieri a reconfirmat temeinicia deciziilor luate în privința sa”, au spus reprezentanții Procuraturii.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupți, Viorel Morari, a mai spus că Alexandr Stoianoglo îi trimitea mesaje de felicitare de sărbători. Stoianoglo l-ar fi invitat și la cafea pe Viorel Morari, invitație pe care fostul procuror-șef Anticorupție a acceptat-o.

Viorel Morari și-a arătat telefonul, în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, în care a arătat trei mesaje pe care le-a primit de la Alexandr Stoianoglo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!