/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO VIDEO/ Exclusiv: Igor Dodon, surprins la Parlament

missing
04 mai 2020, ora 17:55

Președintele Igor Dodon a fost surprins acum câteva minute sosind la Parlament. Reporterul TV8 a filmat un cortegiu, format din 3 mașini, care s-a apropiat de clădirea Legislativului.

Dintr-un automobil a coborât șeful statului. Deocamdată, nu se cunoaște cu ce scop a venit acesta la Parlament, dar astăzi acolo a avut loc o ședință de 7 ore a fracțiunii Partidului Democrat în cadrul căreia s-a discutat despre problemele din coaliția de guvernare cu PSRM.

La moment, Dumitru Diacov, președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM) se mai află în Parlament, iar acum câteva minute, deputatul PDM Pavel Filip a părăsit clădirea Legislativului. Nu se știe dacă șeful statului Igor Dodon a avut vreo discuție cu cei doi.

Anterior, au fost văzuți părăsind clădirea mai mulți deputați democrați, printre care și vicepreședinta Parlamentului  Monica Babuc, dar și deputatul socialist Adrian Lebedinschi.

Tv8.md a încercat să o contacteze pe șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Lupei, dar aceasta închide apelul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram