Președintele Igor Dodon a fost surprins acum câteva minute sosind la Parlament. Reporterul TV8 a filmat un cortegiu, format din 3 mașini, care s-a apropiat de clădirea Legislativului.

Dintr-un automobil a coborât șeful statului. Deocamdată, nu se cunoaște cu ce scop a venit acesta la Parlament, dar astăzi acolo a avut loc o ședință de 7 ore a fracțiunii Partidului Democrat în cadrul căreia s-a discutat despre problemele din coaliția de guvernare cu PSRM.

La moment, Dumitru Diacov, președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM) se mai află în Parlament, iar acum câteva minute, deputatul PDM Pavel Filip a părăsit clădirea Legislativului. Nu se știe dacă șeful statului Igor Dodon a avut vreo discuție cu cei doi.

Anterior, au fost văzuți părăsind clădirea mai mulți deputați democrați, printre care și vicepreședinta Parlamentului  Monica Babuc, dar și deputatul socialist Adrian Lebedinschi.

Tv8.md a încercat să o contacteze pe șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Lupei, dar aceasta închide apelul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!