Dumitru Diacov, prins cu mâța-n sac. După ce democratul a declarat că așa-numitul „omul lui Dodon” s-a aflat „ocazional” la hotelul „Luna” duminica trecută, unde a s-a întâlnit cu mai mulți deputați democrați, astăzi, liderul PDM, Pavel Filip, a menționat că Diacov a vorbit la telefon cu Vâlcu și că s-a înțeles că se vor întâlnit.

Nu știu cine și de cine este mai apropiat, dar, în final, domnul Diacov mie mi-a spus că merge la o întâlnire cu o parte din colegi din partid. Era vorba despre domnul Andronache și despre domnul Nichiforciuc. Eram tocmai în discuție cu el când mi-a spus că l-a sunat domnul Vâlcu și va merge la această întâlnire”, spune Pavel Filip.

Filip spune că nu înțelege de ce s-a înfierbântat atât de tare discuțiile în jurul Partidului Democrat.

Anterior, Dumitru Diacov, întrebat de jurnaliști ce a făcut Alexandru Vâlcu la acea întâlnire, a răspuns că acesta s-a aflat acolo „ocazional”.

Amintim că duminică seara portalul Deschide.md a publicat o înregistrare video în care apare Diacov, Andronachi, Botnari (Vasile), Nichiforciuc și Vâlcu, în timp ce aceștia ieșeau de la o întrevedere. În spațiul public au apărut ulterior diverse informații despre o posibilă scindare în PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!