/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Diacov, dat de gol. După ce a spus că Alexandru Vâlcu s-a aflat la hotelul „Luna” ocazional, Filip anunță că liderul fracțiunii a vorbit cu acesta la telefon, înainte de întâlnire

missing
06 mai 2020, ora 22:09

Dumitru Diacov, prins cu mâța-n sac. După ce democratul a declarat că așa-numitul „omul lui Dodon” s-a aflat „ocazional” la hotelul „Luna” duminica trecută, unde a s-a întâlnit cu mai mulți deputați democrați, astăzi, liderul PDM, Pavel Filip, a menționat că Diacov a vorbit la telefon cu Vâlcu și că s-a înțeles că se vor întâlnit.

Nu știu cine și de cine este mai apropiat, dar, în final, domnul Diacov mie mi-a spus că merge la o întâlnire cu o parte din colegi din partid. Era vorba despre domnul Andronache și despre domnul Nichiforciuc. Eram tocmai în discuție cu el când mi-a spus că l-a sunat domnul Vâlcu și va merge la această întâlnire”, spune Pavel Filip.

Filip spune că nu înțelege de ce s-a înfierbântat atât de tare discuțiile în jurul Partidului Democrat.

Anterior, Dumitru Diacov, întrebat de jurnaliști ce a făcut Alexandru Vâlcu la acea întâlnire, a răspuns că acesta s-a aflat acolo „ocazional”.

Amintim că duminică seara portalul Deschide.md a publicat o înregistrare video în care apare Diacov, Andronachi, Botnari (Vasile), Nichiforciuc și Vâlcu, în timp ce aceștia ieșeau de la o întrevedere. În spațiul public au apărut ulterior diverse informații despre o posibilă scindare în PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram