/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Glavan spune că Filip a trișat atunci când a declarat că nu se aștepta că deputata va părăsi formațiunea

missing
06 mai 2020, ora 10:32

După ce Pavel Filip a spus că nu se aștepta că Ruxanda Glavan va pleca din Partidul Democrat (PD), cea din urmă a declarat, astăzi, în cadrul unei conferință de presă, că probabil președintele PD a trișat, „pentru că toată fracțiunea înțelegea că am un disconfort pentru faptul că am fost ministră și vice-președintă responsabilă pentru sănătate, dar nu eram implicată în deciziile Guvernului”. 

„În cadrul ultimei ședințe am explicat clar că mă desolidarizez de tot ce se întâmplă și ar putea să fie ultima nostră întrevedere. Pavel Filip ar trebui să explice de ce a făcut acest lucru”, a declarat Ruxanda Glavan.

Întrebată de ce s-a alăturat grupului „Pro Moldova”, aceasta a spus că: „Este bine să-ți păstrez independența, dar în cadrul Parlamentului când ești independent nu mereu reușești să-ți duci ideile până la capăt. Atunci când trebuia să analizez la cine să mă aliniez, m-am gândit la foștii mei colegi”.

Amintim că, recent președintele PD Pavel Filip a declarat că nu se aștepta că deputata va părăsi formațiunea întrucât în ultimele discuții pe care le-a avut cu aceasta nimic nu prevedea că va pleca. Luni democrații au avut o ședință de circa șapte ore, la Parlament, în cadrul căreia au discutat despre plecările din partid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram