/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/OPINIE/ Partidele politice ar putea demite actualul Guvern, dar nu vor putea să numească altul în loc

missing
08 mai 2020, ora 23:10

Partidele de opoziție, dacă se vor consolida, ar putea să voteze pentru demiterea actualului Guvern condus de Ion Chicu, dar nu vor putea să se adune în jurul ideii de a numi un alt executiv. De această părere este analistul politic Corneliu Ciurea.

În opinia lui, toate aceste partide și grupuri politice de opoziție pot să se adune împotriva cuiva pentru că acest lucru este mai ușor de făcut, doar că după asta va apărea o altă problemă – ce vor face ei împreună și, potrivit lui, deja s-a văzut că nu există armonie și că există mari probleme.

Să voteze o moțiune de cenzură împotriva domnului Chicu ei vor putea probabil în cazul în care o parte din deputații democrați vor trece în tabăra „Pro Moldova”, dar să instaleze un nou guvern, după cum s-a spus, pro-european, deja cred că vor fi probleme foarte mari”, a menționat analistul în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

În această seară, deputatul din grupul parlamentar „Pro Moldova” Andrian Candu a anunțat că sunt deschiși pentru a subsemna o moțiune de cenzură, pentru că actualul Guvern trebuie să plece, indiferent care fracțiune parlamentară ar propune documentul.

Candu: „Suntem deschiși pentru a subsemna o moțiune de cenzură, pentru că acest guvern trebuie să plece”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram