/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Dodon a trecut la amenințări și spune că va lovi primul: „O s-o primiți direct. Vreți lucrul ăsta? Asumați-vă”

missing
11 mai 2020, ora 10:11

R. Moldova nu area nevoie la moment de o criză politică, dar de o anumită stabilitate, susține Igor Dodon care le recomandă politicienilor din opoziție să se gândească bine înainte de a da jos Guvernul, împreună cu partidul Șor și deputații transfugi care au aderat la grupul „Pro Moldova”.

Igor Dodon a trecut la amenințări directe și îi atenționează că va lovi primul și îi va taxa dur pe cei care vor îndrăzni să numească un nou Guvern.

Un cunoscut de-al meu spune că, dacă bătaia nu poate fi evitată, lovește primul. O s-o primiți direct. Vreți lucrul ăsta? Asumați-vă! Unii împart deja pielea ursului. La noi la vânători este cea mai mare greșeală. Rămâi fără nimic…Unii deja formează guverne din oamenii lui  Plahotniuc și ai lui Șor. Vreți să procedați ca în Parlamentul precedent? O să fiți taxați”, a amenințat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram