/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cebotari: „Ne dorim cel puțin 15 deputați din PDM să voteze alături de noi pentru demiterea Guvernului. Eu cred că e posibil”

missing
14 mai 2020, ora 22:41

Deputatul Vladimir Cebotari, cel care a părăsit rândurile democraților și s-a alăturat grupului „Pro Moldova” consideră că unii deputați din PDM ar putea să voteze alături de parlamentarii din opoziție pentru demiterea actualului Guvern.

Pentru aceasta, spune Cebotari, trebuie să fie de acord conducerea Partidului Democrat. „Noi ne dorim cel puțin 15 deputați din PDM să voteze alături de noi și alături din cei din blocul ACUM , PAS și PPDA. – Asta este posibil? – Eu cred că este posibil, dacă va dori conducerea Partidului Democrat”, a declarat Vladimir Cebotari la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că în ultima perioadă deputați din opoziție vorbesc despre o eventuală demitere a Guvernului Chicu, dacă se va găsi numărul necesar de voturi în Parlament pentru aceasta. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a pregătit și un proiect de moțiune de cenzură, însă a anunțat că nu-l înaintează deocamdată în Parlament pentru că trebuie să se asigură că există sufieciente voturi pentru numirea unui alt executiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram