Deputatul Vladimir Cebotari, cel care a părăsit rândurile democraților și s-a alăturat grupului „Pro Moldova” consideră că unii deputați din PDM ar putea să voteze alături de parlamentarii din opoziție pentru demiterea actualului Guvern.

Pentru aceasta, spune Cebotari, trebuie să fie de acord conducerea Partidului Democrat. „Noi ne dorim cel puțin 15 deputați din PDM să voteze alături de noi și alături din cei din blocul ACUM , PAS și PPDA. – Asta este posibil? – Eu cred că este posibil, dacă va dori conducerea Partidului Democrat”, a declarat Vladimir Cebotari la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că în ultima perioadă deputați din opoziție vorbesc despre o eventuală demitere a Guvernului Chicu, dacă se va găsi numărul necesar de voturi în Parlament pentru aceasta. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a pregătit și un proiect de moțiune de cenzură, însă a anunțat că nu-l înaintează deocamdată în Parlament pentru că trebuie să se asigură că există sufieciente voturi pentru numirea unui alt executiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!