Premierul Ion Chicu va participa astăzi la Summitul extraordinar al prim-miniștrilor statelor membre ale Inițiativei Central Europene, iar subiectul principal al discuțiilor va fi pandemia de COVID-19.

„Vom face un schimb de opinii privind evoluțiile pandemiei în cele 17 țări ale ICE și măsurilor de recuperare economică din criza provocată de pandemie”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Premierul a atașat și un tabel cu date statistice privind numărul de cazuri confirmate de infectare, numărul persoanelor decedate și vindecate, dar și rata deceselor în țările ICE.

„Republica Moldova are una din cele mai reduse rate a mortalității printre pacienții infectați cu COVID-19 (3,5%). Este exclusiv rezultatul eforturilor și profesionalismului medicilor și întregului personal medical din țară antrenat în tratarea acestei maladii.Încă o dată vreau să mulțumesc medicilor noștri pentru salvarea vieților cetățenilor Republicii Moldova”, a adăugat Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!