/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ion Chicu participă astăzi la un Summit extraordinar al prim-miniștrilor din 17 țări

missing
15 mai 2020, ora 09:50

Premierul Ion Chicu va participa astăzi la Summitul extraordinar al prim-miniștrilor statelor membre ale Inițiativei Central Europene, iar subiectul principal al discuțiilor va fi pandemia de COVID-19.

„Vom face un schimb de opinii privind evoluțiile pandemiei în cele 17 țări ale ICE și măsurilor de recuperare economică din criza provocată de pandemie”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Premierul a atașat și un tabel cu date statistice privind numărul de cazuri confirmate de infectare, numărul persoanelor decedate și vindecate, dar și rata deceselor în țările ICE.

„Republica Moldova are una din cele mai reduse rate a mortalității printre pacienții infectați cu COVID-19 (3,5%). Este exclusiv rezultatul eforturilor și profesionalismului medicilor și întregului personal medical din țară antrenat în tratarea acestei maladii.Încă o dată vreau să mulțumesc medicilor noștri pentru salvarea vieților cetățenilor Republicii Moldova”, a adăugat Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram