Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

social

/VIDEO/ Protest la Piața Centrală. Zeci de comercianți cer să-și reia activitatea: „Voi aveți salarii, noi murim de foame”

16 mai 2020, ora 09:51
Distribuie:

Comercianții de la Piața Centrală au ieșit din nou la protest. În această dimineață, oamenii s-au adunat la poarta pieței, din strada Armenească și cer să-și reia activitatea. La manifestație au participat zeci de persoane. Acestea au purtat măști și au respectat distanța socială.  

Oamenii au stat cu pancarte pe care scrie: „Lăsați-ne să muncim, copiii cer mâncare”; „Voi aveți salarii, noi murim de foame”. O femeie, prezentă la manifestație, a spus: „noi am venit de bună voie, să luptăm pentru locul nostru de muncă”. „Noi vrem să lucrăm”, au scandat comercianții. De asemenea, au fost mobilizați polițiștii pentru a menține ordinea publică.

Piața Centrală, la fel ca și alte piețe din capitală, s-a închis în luna martie, odată cu instituirea stării de urgență în țară. Acum câteva zile, zeci de oameni au protestat la poarta Pieței Centrale, cerând să le fie redeschise tarabele.

Menționăm că, piețele din Chișinău și Bălți rămân închise până la data de 31 mai. Decizia a fost luată ieri la Comisia Extraordinară de Sănătate Publică.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram