Comercianții de la Piața Centrală au ieșit din nou la protest. În această dimineață, oamenii s-au adunat la poarta pieței, din strada Armenească și cer să-și reia activitatea. La manifestație au participat zeci de persoane. Acestea au purtat măști și au respectat distanța socială.  

Oamenii au stat cu pancarte pe care scrie: „Lăsați-ne să muncim, copiii cer mâncare”; „Voi aveți salarii, noi murim de foame”. O femeie, prezentă la manifestație, a spus: „noi am venit de bună voie, să luptăm pentru locul nostru de muncă”. „Noi vrem să lucrăm”, au scandat comercianții. De asemenea, au fost mobilizați polițiștii pentru a menține ordinea publică.

Piața Centrală, la fel ca și alte piețe din capitală, s-a închis în luna martie, odată cu instituirea stării de urgență în țară. Acum câteva zile, zeci de oameni au protestat la poarta Pieței Centrale, cerând să le fie redeschise tarabele.

Menționăm că, piețele din Chișinău și Bălți rămân închise până la data de 31 mai. Decizia a fost luată ieri la Comisia Extraordinară de Sănătate Publică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!