/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Informații despre pacienții internați la Urgență după accidentul produs în această noapte pe bd. Ștefan cel Mare

missing
17 mai 2020, ora 11:31

În urma accidentului teribil din această noapte de pe bulevardul Ștefan cel Mare patru persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență. Un bărbat care avea în jur de 50 de ani, pasagerul mașinii de marcă „Toyota”, ce aparține unei companii de taximetrie a murit la spital, fiind adus într-o stare extrem de gravă.

La scurt timp, alte trei persoane implicate în accident au fost externate.

„Au fost aduși patru pacineți. După consultații, trei dintre aceștia au fost trimiși acasă sub supravegherea medicului de familie. Unul însă, după toate măsurile de resuscitare, cu părere de rău nu a mai putut fi salvat. La scurt timp după ce a fost adus la spital, a decedat. Acesta a primit politraumatisme imcompatibile cu viața. Din cauza traumelor primite era de nerecunoscut când a fost adus la spital”, a spus pentru tv8.md Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență. 

Alte câteva persoane, la fel implicate în accident au fost internați la Spitalul Clinic Municipal Nr.3 ,,Sfânta Treime”. Contactată pentru mai multe detalii, purtătoarea de cuvânt a spitalului vizat Galina Alcaz nu ne-a răspuns la telefon.

Vezi și:

/VIDEO/ Accidentul de pe Ștefan cel Mare ar fi avut loc în rezultatul unui pariu. Momentul impactului, surprins de o cameră de supraveghere

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram