/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cine sunt cele trei persoane care vor să ocupe fotoliul de director al „Moldtelecom”. APP anunță etapa a doua a concursului

missing
18 mai 2020, ora 17:01

Agenția Proprietății Publice anunță că trei persoane au trecut de prima etapă a concursului organizat pentru ocuparea funcției de director al întreprinderii de stat „Moldtelecom” și sunt chemate la etapa interviului, care va avea loc pe 21 mai, la ora 10:00.

La șefia uneia dintre cele mai importante companii de stat aspiră actualul director interimar al „Moldtelecom”, Viorel Postolachi, care a preluat interimatul funcției pe 5 decembrie 2019. Anterior, acesta a fost director pe vânzări în cadrul întreprinderii.

Cel de-al doilea candidat este Corneliu Jalobă care din 30 decembrie 2019 ocupă funcția de director adjunct al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe, fiind responsabil pentru domeniul dezvoltarea proiectelor.

Al treilea candidat este Iurie Ursu, fost vicedirector al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei, în perioada 2008 – 2016. Până la cele două mandate de la ANRECETI, Ursu a activat în Departamentul Economic al „Moldtelecom”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram