/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Adele a oferit câteva sfaturi discrete prințului Harry și lui Meghan Markle

missing
19 mai 2020, ora 09:47

Adele este una dintre acele artiste care în ciuda faptului că este extrem de cunoscută, reușește să rămână discreta și să-și păstreze viața personală extrem de privată.

Se pare că Adele le-a oferit prințului Harry și soției sale Meghan Markle câteva sfaturi „discrete” despre cum să-și trăiască noua viață în Los Angeles, fără să iasă prea mult în evidență, scrie substantial.ro.

Se spune că artista trăiește nu prea departe de cuplu și chiar i-a ajutat să se stabilească în Beverly Hills. Aparent, Harry și Meghan sunt inspirați de abilitatea cântăreței de a trăi o viață liniștită. Deși este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe planetă. Cei doi au căutat-o ​​pentru sfaturi, potrivit The Mirror. O sursă a dezvăluit că au „schimbat note” după ce s-au împrietenit la scurt timp după ce Harry și Meghan s-au mutat.

De asemenea, se spune că Adele le-a dat și câteva sfaturi despre locurile în care își pot duce fiul, pe Archie, dacă nu vor să fie observați de fani. Potrivit informațiilor, ducii stau într-un conac de lux cu opt dormitoare, deținut de producătorul și actorul Tyler Perry.

Ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit în ianuarie, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale.

Plecarea sa în Canada marchează o primă etapă a unei „vieţi mai independente”. Regina Elisabeta a II-a a declarat că le „susţine” dorinţa şi a anunţat un acord cu nepotul ei, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi cu fosta actriţă americană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram