Adele este una dintre acele artiste care în ciuda faptului că este extrem de cunoscută, reușește să rămână discreta și să-și păstreze viața personală extrem de privată.

Se pare că Adele le-a oferit prințului Harry și soției sale Meghan Markle câteva sfaturi „discrete” despre cum să-și trăiască noua viață în Los Angeles, fără să iasă prea mult în evidență, scrie substantial.ro.

Se spune că artista trăiește nu prea departe de cuplu și chiar i-a ajutat să se stabilească în Beverly Hills. Aparent, Harry și Meghan sunt inspirați de abilitatea cântăreței de a trăi o viață liniștită. Deși este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe planetă. Cei doi au căutat-o ​​pentru sfaturi, potrivit The Mirror. O sursă a dezvăluit că au „schimbat note” după ce s-au împrietenit la scurt timp după ce Harry și Meghan s-au mutat.

De asemenea, se spune că Adele le-a dat și câteva sfaturi despre locurile în care își pot duce fiul, pe Archie, dacă nu vor să fie observați de fani. Potrivit informațiilor, ducii stau într-un conac de lux cu opt dormitoare, deținut de producătorul și actorul Tyler Perry.

Ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit în ianuarie, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale.

Plecarea sa în Canada marchează o primă etapă a unei „vieţi mai independente”. Regina Elisabeta a II-a a declarat că le „susţine” dorinţa şi a anunţat un acord cu nepotul ei, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi cu fosta actriţă americană.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!