Deputatul Iurie Reniță spune de unde a făcut rost de imaginile video în care apare președintele Igor Dodon și fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc și acesta din urmă vrea să-i transmită un pachet negru șefului statului. Renință spune că a primit un stick cu aceste înregistrări în căsuța sa poștală de la Parlament.

Parlamentarul spune că nu știe cine i-a lăsat imaginile pentru că acest stick nu a fost însoțit de vreun bilețel. „Am fost și eu curios, mă temeam să nu-mi infectez computerul, dar am verificat mai întâi pe computerul meu, nu pe cel de serviciu”, a precizat Iurie Reniță.

Deputatul spune că a primit imaginile săptămâna trecută. „Scopul meu nu a fost să dau o apreciere juridică, legală a acestei înregistrări, ci una politică, un mesaj”, a continuat parlamentarul.

Totodată, Reniță spune că va prezenta la Procuratură un demers pentru ca instituția să verifice toate procedurile legale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!