/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Iurie Reniță spune de unde a făcut rost de imaginile în care Vladimir Plahotniuc îi aduce un pachet lui Igor Dodon

19 mai 2020, ora 22:17

Deputatul Iurie Reniță spune de unde a făcut rost de imaginile video în care apare președintele Igor Dodon și fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc și acesta din urmă vrea să-i transmită un pachet negru șefului statului. Renință spune că a primit un stick cu aceste înregistrări în căsuța sa poștală de la Parlament.

Parlamentarul spune că nu știe cine i-a lăsat imaginile pentru că acest stick nu a fost însoțit de vreun bilețel. „Am fost și eu curios, mă temeam să nu-mi infectez computerul, dar am verificat mai întâi pe computerul meu, nu pe cel de serviciu”, a precizat Iurie Reniță.

Deputatul spune că a primit imaginile săptămâna trecută. „Scopul meu nu a fost să dau o apreciere juridică, legală a acestei înregistrări, ci una politică, un mesaj”, a continuat parlamentarul.

Totodată, Reniță spune că va prezenta la Procuratură un demers pentru ca instituția să verifice toate procedurile legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram