Deputatul Iurie Reniță spune de unde a făcut rost de imaginile video în care apare președintele Igor Dodon și fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc și acesta din urmă vrea să-i transmită un pachet negru șefului statului. Renință spune că a primit un stick cu aceste înregistrări în căsuța sa poștală de la Parlament.

Parlamentarul spune că nu știe cine i-a lăsat imaginile pentru că acest stick nu a fost însoțit de vreun bilețel. „Am fost și eu curios, mă temeam să nu-mi infectez computerul, dar am verificat mai întâi pe computerul meu, nu pe cel de serviciu”, a precizat Iurie Reniță.

Deputatul spune că a primit imaginile săptămâna trecută. „Scopul meu nu a fost să dau o apreciere juridică, legală a acestei înregistrări, ci una politică, un mesaj”, a continuat parlamentarul.

Totodată, Reniță spune că va prezenta la Procuratură un demers pentru ca instituția să verifice toate procedurile legale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!