/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ UPDATE: Consilierul lui Chicu a ieșit în fața protestatarilor

20 mai 2020, ora 13:23

UPDATE: 13:23 Vitalie Dragancea, consilierul prim-ministrului Ion Chicu a ieșit în fața oamenilor care protestau în Piața Marii Adunări Naționale. Acesta le-a promis comercianțelor că piețele vor fi redeschise din 1 iunie, însă dacă vor respecta cerințele stabilite de autorități. 

„Am rugat oamenii acum ca să se pregătească până la 1 iunie. Să își organizeze procesele astfel încât să poate fi respectate cerințele esențiale: distanța socială și igiena personală”,  a declarat Vitalie Dragancea jurnaliștilor.

UPDARE: 11:30 A treia zi de proteste. Zeci de comercianți au ieșit din nou în stradă. De data aceasta aceștia s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale. Oamenii cer ca să fie redeschise piețele, pentru că nu mai au cu ce se întreține. 

Aceștia au venit cu pancarte pe care au scris: „Lăsați-ne să muncim, copii cer mâncare”. Poliția a intervenit pentru menținerea ordinii publice, dar și pentru a identifica dacă protestatarii păstrează distanța socială.

Imaginile au fost postate pe o rețea socială de către Ilian Cașu, vicepreședintele formațiunii „Partidul Nostru”.

Foto: Ilian Casu

Foto: Ilian Casu

Foto: Ilian Casu

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a decis ca piețele din Chișinău și Bălți să rămână închise până pe data de 31 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram