Încă trei persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Este vorba despre doi bărbați și o femeie. Toți trei sufereau și de alte afecțiuni. Ministerul Sănătății anunță că bilanțul urcă la 224 cazuri de deces. 

A murit un bărbat de 62 de ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican pe data de 17 mai. Pacientul mai suferea de cardiopatie ischemică, angină pectorală de efort CF II, insuficiență respiratorie gr. III, insuficiență cardiacă cronică gr. III.

Un alt bărbat care s-a stins din viață avea 82 de ani. El este originar din raionul Ceadîr-Lunga și a fost internat la IMSP SR Cimișlia, pe data de 16 mai. Bărbatul avea și alte afecțiuni precum: cancer de prostată, angină pectorală de efort și hipertensiune arterială gr. III.

A pierdut lupta cu virusul și o femeie de 80 de ani, din regiunea transnistreană. Vârstnica mai suferea de cardiopatie și pielonefrită cronică.

Deocamdată Ministerul Sănătății nu a confirmat decesul femeii de 79 de ani din Dubăsari, despre care ieri a comunicat presa din stânga Nistrului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!