/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Încă trei persoane au murit de COVID-19. Bilanțul urcă la 224 de cazuri

missing
20 mai 2020, ora 10:43

Încă trei persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Este vorba despre doi bărbați și o femeie. Toți trei sufereau și de alte afecțiuni. Ministerul Sănătății anunță că bilanțul urcă la 224 cazuri de deces. 

A murit un bărbat de 62 de ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican pe data de 17 mai. Pacientul mai suferea de cardiopatie ischemică, angină pectorală de efort CF II, insuficiență respiratorie gr. III, insuficiență cardiacă cronică gr. III.

Un alt bărbat care s-a stins din viață avea 82 de ani. El este originar din raionul Ceadîr-Lunga și a fost internat la IMSP SR Cimișlia, pe data de 16 mai. Bărbatul avea și alte afecțiuni precum: cancer de prostată, angină pectorală de efort și hipertensiune arterială gr. III.

A pierdut lupta cu virusul și o femeie de 80 de ani, din regiunea transnistreană. Vârstnica mai suferea de cardiopatie și pielonefrită cronică.

Deocamdată Ministerul Sănătății nu a confirmat decesul femeii de 79 de ani din Dubăsari, despre care ieri a comunicat presa din stânga Nistrului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram