/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pavel Filip, despre cum Vasile Bîtcă i se jura că nu pleacă din partid, iar peste câteva zile a părăsit PD-ul

missing
20 mai 2020, ora 12:49

Președintele Partidului Democrat (PD), Pavel Filip, susține că înainte ca Vasile Bîtcă, fostul său coleg de partid, să anunțe că părăsește formațiunea și se alătură Grupului Pro Moldova, condus de Andrian Candu, acesta a discutat cu el la o cafea și Bîtcă i se jura că nu pleacă. 

„Acum o săptămână am băut o cafea cu domnul Bîtcă și mi se jura că nu pleacă nicăieri”, a zis Filip la emisiunea „O nas” de la Jurnal TV.

Mai mult, Pavel Filip zice că colegii săi care au plecat din PD, spunând că nu sunt de acord cu alianța pe care democrații au făcut-o cu socialiștii erau cei mai aprigi promotori ai ideii de a crea o majoritate cu Partidul Socialiștilor. „Cei care au plecat recent din PDM erau cei mai activi promotori ai ideii de a crea o coaliție cu PSRM. Niciodată nu au avut plângeri sau obiecții la acest capitol”, a zis Filip.

L-am contactat pe Vasile Bîtcă pentru o reacție, dar acesta ne-a respins apelul.

Vasile Bîtcă a părăsit PD-ul acum două zile, alături de colegul său Ghenadie Verdeș.

Vezi și:

Declarația dură a lui Filip, după plecarea lui Bîtcă și Verdeș din partid: „Le urăm succes în echipa hoților de miliarde”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram