/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fostul procuror anticorupție Roman Statnîi, plasat în arest pentru 30 de zile

20 mai 2020, ora 18:07

UPDATE: 18:07 Fostul procuror anticorupție Roman Statnîi, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Ciocana.

UPDATE: 10:37 Fostul procuror anticorupție Roman Statnîi a fost adus în această dimineață la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, unde urmează să fie examinat demersul procurorilor care au cerut arestarea lui pentru 30 de zile.

Întrebat de reporterul TV8 dacă își recunoaște vină, Statnîi a spus că „Niciodată pe nimeni nu am deposedat. Vina nu o recunosc. Este o răfuială”.

Acesta spune că i-a fost intantat dosarul în care este bănuit de escrocherie în proporții deosebit de mari și exces de putere în urma unei răzbunări.

„Cine credeți că se răzbună? Inculpatul care a fost condamnat și este dat în căutare”, a mai precizat Statnîi.

Fostul procuror anticorupție Roman Statnîi, reținut acum două zile, este bănuit de escrocherie în proporții deosebit de mari și exces de putere, săvârșite în interesul unui grup criminal organizat. Acesta e suspectat că l-ar fi deposedat de bunuri pe un om de afaceri, cetățean rus, de la conducerea unei fabrici de conserve din Moldova, SA ”Natur Bravo”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram