/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alți peste 20 de angajați medicali au fost depistați că sunt infectați cu COVID-19

missing
21 mai 2020, ora 17:27

Din cei 151 de pacienți care au fost confirmați pozitivi la coronavirus în ultimele 24 de ore, 26 sunt angajați medicali, arată datele Ministerului Sănătății.

Șase dintre angajații sistemului medical, care au fost confirmați azi pozitiv la noul coronavirus, sunt medici, 14 – asistenți medicali și alți șase – personal auxiliar.

Bilanțul total al îmbolnăvirilor de coronavirus printre angajații medicali este de 1444. Cei mai mulți dintre ei, peste cinci sute, sunt felceri.

Vezi și:

Mărturia unui medic român, întors din misiune la Chișinău: „A fost groaznic să văd spitale întregi goale pentru că medicii erau infectați cu Covid-19”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram