Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că cea mai mare parte a deputaților socialiști deja au trecut testul la virusul COVID-19. 

Deputatul spune că el, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi, au făcut testarea astăzi.

„Noi am purces la testare începând cu ziua de vineri, luni și mâine o să fie colegi care o să se testeze. Dat fiind faptul că arealul de localizare a colegilor este mare, suntem din Chișinău, deputați din circumscripții, evident că fiecare a făcut testarea la locul de trai”, a precizat Furculiță pentru tv8.md.

Deputatul Vladimir Mizdrenco, cel care a fost testat pozitiv cu coronavirus, a făcut testul în raionul Râșcani, unde are reședința. „Dumnealui, probabil, urmează să prezinte mâine și dovada documentară a testului”, a menționat șeful fracțiunii PSRM.

Amintim că socialistul Mizdrenco a confirmat pe o rețea de socializare că s-a contaminat cu virusul COVID-19. Acesta a scris că se simte bine și că nu are simptome caracteristice acestei boli. Deputatul va sta în carantină în următoarele 14 zile.

UPDATE. Deputatul PSRM infectat COVID-19: „Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!