/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

UPDATE. Deputatul PSRM infectat COVID-19: „Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus”

missing
25 mai 2020, ora 19:58

UPDATE. Deputatul socialist Vladimir Mizdrenco a anunțat pe o rețea de socializare că testul făcut de el pentru COVID-19 este pozitiv. 

„Astăzi, împreună cu alți colegi din fracțiunea PSRM, am făcut testul anti-COVID-19. Cu puțin timp în urmă, am primit rezultatul și este pozitiv. De obicei, cuvântul POZITIV la mine avea o asociere cu lucruri bune, nu și acum. Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus. Cu toate acestea, sunt obligat să stau cel puțin 14 zile în autoizolare, sub stricta monitorizare a medicului de familie”, a scris parlamentarul.

Un deputat al Partidului Socialiștilor din Parlament a fost testat pozitiv la virusul COVID-19. Despre aceasta a anunțat colegul său de fracțiune Bogdan Țîrdea.

„Deputatul PSRM Vladimir Mizdrenco are virusul COVID-19”, a anunțat Bogdan Țîrdea pe canalul său de telegram.

Am încercat să-l apelăm pe deputat pentru a ne confirma sau infirma informația, însă telefonul acestuia nu se află în aria de acoperire.

Amintim că acum câteva zile a devenit cunoscut faptul că deputatul democrat Eugen Nichiforciuc s-a infectat de coronavirus. Despre aceasta a anunțat Dumitru Diacov în ședința de săptămâna trecută a Parlamentului. Toți deputații urmau să treacă testarea.

/VIDEO/ Deputatul Eugen Nichiforciuc este infectat cu COVID-19. Toți parlamentarii urmează să fie testați

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram