/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Edilul capitalei cere inițierea unei anchete de serviciu la Direcția pentru protecția drepturilor copilului

missing
25 mai 2020, ora 12:31

Edilul capitalei, Ion Ceban, a cerut inițierea unei anchete de serviciu la Direcția pentru protecția drepturilor copilului, după ce zece copii ai străzii au fost testați negativ la noul coronavirus, la Centrul Covid de la Moldexpo, iar apoi au ajuns din nou în stradă. Primarul a mai dat de înțeles că urmează a fi schimbată conducerea direcției.

„Pe lângă acest scandal ce ține de copiii străzii, am materiale foarte multe. Cred că trebuie să terminăm subiectele legate de activitatea conducerii acestei direcții și să lansăm concursul public cu privire la ocuparea funcției. Eu cred că trebuie inițiată și o anchetă de serviciu în această privință”, a spus Ion Ceban.

Viceprimara municipiului Chișinău Angela Cutasevici a declarat că va fi pregătit avizul, iar termenii de referință sunt deja stabiliți. Menționăm că, în prezent, interimatul Direcției pentru protecția drepturilor copilului este asigurat de către Lucia Caciuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram