Veaceslav Platon spune că pe numele unor procurori care au instrumentat dosarul lui deja au fost pornite cauze penale pentru falsificare. Potrivit lui, dosare sunt intentate pe fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari și procurorii Adriana Bețișor și Andrei Băieșu.

„Ei aveau toate dovezile nevinovăției mele și le ascundeau. Astăzi s-a demonstrat în totalitate că ei au ascuns toate dovezile nevinovăției mele”, a precizat Platon în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că în luna ianuarie a devenit cunoscut faptul că procurorii Adriana Bețișor și Andrei Băieșu ar fi vizați într-un dosar penal pornit pentru escrocherie, abuz de serviciu și participare în cadrul unui grup criminal organizat. Dosarul a fost inițiat după ce avocații lui Platon au depus o plângere la Procuratura Generală în privința celor doi procurori.

Citiți și:

Platon a fost audiat în noul dosar ce îl vizează pe Plahotniuc. „Am oferit informații desfășurate despre schemele legate de furtul miliardului”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!