/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Platon spune că trei procurori care au instrumentat dosarul lui s-au ales cu cauze penale pentru falsificare

missing
25 mai 2020, ora 23:11

Veaceslav Platon spune că pe numele unor procurori care au instrumentat dosarul lui deja au fost pornite cauze penale pentru falsificare. Potrivit lui, dosare sunt intentate pe fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari și procurorii Adriana Bețișor și Andrei Băieșu.

„Ei aveau toate dovezile nevinovăției mele și le ascundeau. Astăzi s-a demonstrat în totalitate că ei au ascuns toate dovezile nevinovăției mele”, a precizat Platon în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că în luna ianuarie a devenit cunoscut faptul că procurorii Adriana Bețișor și Andrei Băieșu ar fi vizați într-un dosar penal pornit pentru escrocherie, abuz de serviciu și participare în cadrul unui grup criminal organizat. Dosarul a fost inițiat după ce avocații lui Platon au depus o plângere la Procuratura Generală în privința celor doi procurori.

Citiți și:

Platon a fost audiat în noul dosar ce îl vizează pe Plahotniuc. „Am oferit informații desfășurate despre schemele legate de furtul miliardului”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram