/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Necrolog semnat de Asociația „Parlamentul - 90” în memoria Nadejdei Brânzan: „Ne-a părăsit un ostaș al lui Hipocrate”

missing
26 mai 2020, ora 10:42

Nadejda Brânzan, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, a murit ieri la vârsta de 71 de ani. Anunțul a fost făcut de membrii Consiliului de Administrare al Asociației Obștești „Parlamentul – 90”.

„Ne-a părăsit un ostaș al lui Hipocrate, un deputat, un patriot”, se menționează în necrolog.

„Consiliul de Administrare al Asociației Obștești “Parlamentul-90” anunță cu profundă îndurerare despre decesul Nadejdei Brânzan, deputată în Primul Parlament democratic din Prima Legislatură (1990-1994), președintă a Comisiei permanente pentru problemele femeii, ocrotirii familiei, mamei și a copilului, membră a Prezidiului Parlamentului, votantă și semnatară a Declarației de Independență a Republicii Moldova.

La valoarea carierei sale profesionale și politice, a spiritului patriotic și abnegației cu care s-a consacrat activităților nominalizate, a fost modest apreciată: „Ordinul Republicii”, medalia „Meritul Civic”, titlul „Eminent al ocrotirii sănătății”. Colegii din Parlamentul Independenței îi vor păstra cea mai pioasă amintire și exprimă profunde condoleanțe familiei, rudelor și apropiaților.

Dumnezeu să o odihnească în pace alături de drepții Săi…””se menționează în necrologul remis de Consiliul de Administrare al AO „Parlamentul-90”.

Foto: Europa Liberă

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram