/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Poliția de Frontieră susține că copilul dispărut la Hâncești nu a fost scos de pe teritoriul Republicii Moldova

missing
27 mai 2020, ora 22:33

Băiețelul de 6 ani care dispărut ieri la amiază în orașul Hâncești nu a fost scos de pe teritoriul Republicii Moldova. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră s-au mobilizat la maxim pentru a ajuta părinții copilului pierdut. În procesul de căutare este implicată toată tehnica din dotare a Poliţiei de Frontieră, inclusiv camerele de termoviziune, în vederea identificării copilului dispărut. De asemenea, la căutări au fost implicați și patrupezii PF.

Pentru a evita o posibilă răpire a micuțului, toate vehiculele sunt verificate când ajung la frontiera țării.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

/VIDEO/ Ruda băiatului dispărut la Hâncești: „Am căutat peste tot”. Primarul orașului oferă detalii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram