/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ruda băiatului dispărut la Hâncești: „Am căutat peste tot”. Primarul orașului oferă detalii

missing
27 mai 2020, ora 17:33

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, a oferit câteva detalii în cazul băiatului de 6 ani dispărut ieri la amiază. Acesta susține că se investighează mai multe versiuni și că au fost implicate în căutări mai multe persoane, printre care: vânători și angajați ai întreprinderii „Apă Canal” Hâncești.

„Am verificat la tabăra pentru copii și toate aceste dealuri. Am vorbit și cu Asociația Vânătorilor din Hâncești pentru a se mobiliza. Tatăl băiatului activează în cadrul întreprinderii „Apă Canal” Hâncești. Toți colegii lui sunt mobilizați în căutări”, a spus pentru TV8 Alexandru Botnari.

Primarul mai spune că a primit mai multe informații despre dispariția copilului, însă niciuna nu ar fi deocamdată confirmată.

„Am primit mai multe informații, însă acestea deocamdată nu sunt veridice… Se verifică mai multe versiuni. Sunt cazuri pe țară atunci când copiii au dispărut, însă în realitate a fost o tragedie în familie și au ascuns crima”, a mai adăugat Botnari.

Cât despre declarațiile unor copii care au spus că au văzut cum minorul ar fi urcat într-o mașină, iar ulterior șoferul a plecat spre satul Logănești, primarul spune că a fost exclusă această ipoteză, întrucât oamenii legii au identificat și verificat atât șoferul, cât și microbuzul.

„Cunosc persoana care a făcut publică postarea. A fost găsită această unitate de transport, s-a verificat și nu are nicio legătură. Acum se mai caută încă un microbuz roșu. Noi pe Hâncești avem 21 de camere de supraveghere, așa că sunt verificate toate mașinile. Este greu acum ceva de spus”, a precizat primarul.

Ruda băiatului este convinsă că micuțul nu ar fi putut pleca atât de departe de casă. Femeia spune că minorul înainte să dispară a ieșit din casă pentru câteva clipe să mănânce cireșe, însă la scurt timp s-ar fi întors acasă.

„Am ieșit cu o mătușă să facem documentele, iar când am revenit acasă m-au sunat și mi-au spus că copilul a dispărut. Am început a căuta cu mașina peste tot. El nu avea să se ducă atât de departe. Un domn i-a dat cireșe, după care băiatul a intrat în casă, iar după asta nimeni nu l-a mai văzut. Sora mai mare făcea temele, iar fratele mai mic era în altă cameră. Vă rugăm din suflet, dacă aveți  careva informații, anunțați poliția”, a rugat disperată femeia.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram