/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ ULTIMĂ ORĂ! Copilul dispărut la Hâncești, găsit mort într-o toaletă

missing
28 mai 2020, ora 13:32

Beniamin, copilul în vârstă de doar 6 ani, dispărut acum două zile, a fost găsit mort în toaleta din curtea casei. 

Informația este confirmată de poliție și de primarul de la Hâncești, Alexandru Botnari. Cu detalii, vom reveni.

Băiețelul a dispărut marți, la prânz, fiind îmbrăcat doar într-un maiou, pantaloni și încălțat cu o pereche de șlapi. De atunci, până astăzi, sute de polițiști, salvatori, carabinieri și voluntari l-au căutat în lacuri, fântâni, păduri și case abandonate.

Primăria Hâncești a promis o recompensă de 300 de mii de lei persoanei care poate oferi informații care să ajute la găsirea micuțului. Și primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, într-o intervenție live de aseară a anunțat că oferă de la 10 la 20 de mii de euro pentru informații care ar ajuta la întoarcerea micuțului Beniamin părinților săi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram