/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

De mâine, în România se redeschid terasele. De asemenea, se va permite și accesul la plaje

missing
31 mai 2020, ora 15:31

Autoritățile române permit redeschiderea de mâine, 1 iunie, a teraselor restaurantelor. Proprietarii localurilor vor trebui să amenajeze terasele în așa mod încât distanța dintre mese să fie de doi metri. Ca și în Republica Moldova, unde autoritățile au dispus limitarea numărului de persoane la o masă, după data de 15 iunie, și în România se va permite prezența la o masă a unui număr maxim de patru persoane, dacă acestea sunt membre ale diferitor familii. 

Tot de mâine, cetățenilor români li se va permite accesul la plaje, însă doar în condițiile în care fiecare dintre persoane va avea un șezlong, prosop propriu, iar distanța dintre șezlonguri va fi, de asemenea, de minim doi metri.

Tot de mâine, cetățenii români care se vor deplasa prin alte localități nu vor mai fi nevoiți să completeze o declarație pe proprie răspundere așa cum a fost în ultimele săptămâni.

Se mai permite de mâine și organizarea spectacolelor în aer liber, la care pot participa sub cinci sute de persoane care vor păstra între ei distanța socială.

Amintim că, în Republica Moldova de mâine se redeschid mall-urile, iar restaurantele, cafenelele și sălile de sport, după 15 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram