/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Doi procurori de la Procuratura Generală, diagnosticați cu coronavirus

missing
02 iunie 2020, ora 09:54

Doi procurori de la Procuratura Generală au fost testați pozitiv la Covid – 19. Cei doi se simt bine și urmează tratament la domiciliu. 

„Starea celor două persoane este bună, ele fiind în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor, iar revenirea lor la muncă va fi permisă doar la prezentarea rezultatelor negative ale testului la Covid – 19”, se menționează într-un comunicat al Procuraturii Generale.

Administrația Procuraturii Generale a dispus măsuri sporite de protecție pentru restul colectivului, fiind verificați toți angajații care au intrat în contact cu persoanele infectate, având în vedere necesitatea autoizolării acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram