Diagnosticată luni cu virusul Covid – 19, în laboratorul ANSP, o angajată a fracțiunii Platformei DA în Parlament făcut testul repetat la coronavirus la privat și a ieșit negativ. Slusari se arată indignat și cere Ministerului Sănătății să pornească o anchetă pe acest caz.

„Suspiciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat a angajatului fracțiunii Platformei DA este NEGATIV. Rezultatul va fi expediat la orele 8.00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă. Este strigător la cer! Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încălcarea ordinului MS”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

Deputatul, care a mai declarat anterior că situația în jurul angajaților Parlamentului infectați cu coronavirus ar fi creată artificial, pentru a bloca activitatea Parlamentului, spune că o dată cu efectuarea acestui test repetat i s-au confirmat bănuielile.

„Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și Guvernul său docil. Chiar și cu prețul pierderii mai mult decât iresponsabile a finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor”, a spus Slusari.

„Este foarte important să reluăm ședințele legislativului săptămâna curentă”, a adăugat deputatul.

Amintim că săptămâna trecută, și șefa aparatului vicepreședintelui Parlamentului, Alexandru Slusari, a fost diagnoscticată cu coronavirus. Parlamentarul a spus atunci  că cel mai probabil, Mariana Ambros s-ar fi infectat o săptămână ma devreme când a mers în orașul Briceni.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!