/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ceban atenționează: Să nu ajungem la situația când nu vom mai avea locuri în spitale

missing
04 iunie 2020, ora 12:47

Două luni de „pauză” condiționată de pandemia de coronavirus, Piața Centrală și-ar putea închide, din nou, porțile. Primarul capitalei Ion Ceban atenționează oamenii să fie mai prudenți atunci când pleacă la cumpărături. În caz contrar,. mulți cumpărători s-ar putea alege cu o amendă pentru nerespectarea regulilor impuse de autorități. 

Piața a fost deschisă pentru că așa au dorit oamenii și comercianții. Doar că nu toată lumea respectă regulile pe care le-au impus autoritățile. În astfel de situații cum putem noi să vă ajutăm? Este practic imposibil să controlezi fluxul mare de oameni din piețe pentru că anume acolo este locul cel mai aglomerat. Da, poate fi ca Comisiei Naționale de Sănătate Publică să ia decizia de a sista activitatea pieței. Fac și un apel. Nu vă expuneți riscului. Să nu ajungem la situația când nu vom mai avea locuri în spitale”, a spus edilul într-un live pe Facebook.

Ceban îndeamnă oamenii să evite aglomerația din piețe și să respecte regulile impuse de Comisiei Naționale de Sănătate Publică.

„Vom asancționa. Vă rog să respectați regulile, nu vă îmbulziți la intrare, nu faceți rânduri în interiorul pieței. Comisia Naționala poate să ia decizia de a sista piețele”,

Vezi și:

Piata Centrală ar putea fi închisă din nou! Chicu: „Nu ne batem joc de medici, dragi moldoveni”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram