/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Locuri în spitale mai avem pe 5 zile”. Mesajul postat de premierul Chicu în ajun de Paștele Blajinilor

05 iunie 2020, ora 09:14

În spitalele din țară mai sunt locuri în spitale pentru cinci zile, a declarat Ion Chicu îndenmând cetățenii să se abțină de la a merge la slujbele de pomenire din cimitire, care urmează a fi organizate în zilele de 7-8 iunie în Republica Moldova de Paștele Blajinilor.

„Să închidem oamenii în case iar – nu mai e posibil. Să oprim din nou toată economia – nu mai e posibil. Să amendăm pe toți simultan – nu e posibil. Să-l ascultăm pe acest Om – e posibil, trebuie!Locuri în spitale mai avem pe 5 zile. Stați acasă – nu la cimitir”, a scris pe pagina sa premierul Ion Chicu.

Cu un mesaj similar a venit și directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, Nicolae Furtună. În același timp, mai mulți primari de orașe au cerut autorităților centrale să interzică organizarea Paștelui Blajinilor în plină pandemie.

Până în prezent, în Moldova au fost confirmate 9018 cazuri de coronavirusm iar 315 oameni au murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram