/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Peste 20 de unioniști care au întâmpinat sub pod lotul umanitar român, amendați cu câte 22500 de lei

05 iunie 2020, ora 18:45

Peste 20 de unioniști care au participat pe 15 mai la ceremonia de întâmpinare a lotului umanitar din România, sub podul de la Telecentru, au fost amendați fiecare cu câte 22500 de lei. Asta pentru că s-ar fi întrunit în număr mare pe timp de stare de urgență.

Printre cei amendați se numără și președintele Asociației „Unirea ODIP”. Lliderul unionist Vlad Bilețchi spune însă că va contesta amendă în instanța de judecată.

„Nu intenționez să achit această amendă, o voi contesta. Ba mai mult, consider că vinovat pentru asta este statul Republica Moldova care nu a asigurat buna întrunire a ceremoniei de întâmpinare. Ar fi putut organiza un eveniment la care să participe și presa, undeva în altă parte, nu sub un pod”, ne-a declarat Vlad Bilețchi.

Am încercat să aflăm detalii de la poliție, însă nu ne-a răspuns nimeni la apelurile telefonice.

Amintim că pe 1 iunie, la poliție a fost așteptat pentru declarații și liderul PL, Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram