/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Deputații PAS, PPDA, „Șor” și „Pro Molodva” au venit la Parlament pentru a face o ședință plenară: „Cu regret constat că nu avem cvorum”

missing
05 iunie 2020, ora 12:14

Deputații din grupul „Pro Moldova”, Partidului Acțiunea și Solidaritate, Partidului Demnitate și Adevăr și Partidul „Șor” au venit în această dimineața la Parlament pentru a face ședința Legislativului. Aceasta, însă nu a avut loc din lipsă de cvorum. La ședință nu s-au prezentat in corpore fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat.

„Cel puțin avem lumina și asta deja este un progres. Cu regret constat că nu avem cvorum și nu putem vota această lege atât de importantă pentru cetățeni, acele 30 și 40 milioane de euro care urmau să ajungă în R. Moldova. Nu toți cetățenii primesc banii în sacoșă, așa cum primește alt cetățean. Astăzi nu există niciun motiv ca deputații să nu se prezinte la muncă. Pentru că acele 14 zile au expirat. Cei din majoritatea parlamentară trebuie să vină să muncească pentru banii pe care îi primesc”, a spus vicepreședintele Parlamentului Mihail Popșoi.

Deputatul Sergiu Litvinenco, despre prezența fracțiunii PAS în plenul Parlamentului: „Este o situație destul de gravă….

Publicată de Partidul Acțiune și Solidaritate pe Vineri, 5 iunie 2020

La ședința Parlamentului urma să fie votată lege cu privire la organizațiile necomerciale în lectura a doua.

Vezi și:

Monica Babuc susține că PDM va vota în a doua lectură Legea cu privire la ONG-uri: „Vom susține toate condiționalitățile impuse de UE”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram