/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FLASH/ O deputată PPDA, confirmată pozitiv cu coronavirus

missing
06 iunie 2020, ora 19:56

Deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru este infectată cu noul coronavirus. Despre asta a anunțat chiar deputata într-o intervenție live pe Facebook.

Parlamentare a declarat că timp de 14 zile, după ce a participat la ultima ședința a Legislativului s-a simțit bine și nu ar fi avut niciun simptom. Acum două zile, însă, aceasta a făcut febră.

Timp de două săptămâni m-am aflat în autoizolare acasă la Bălți, pentru că joi după ce s-a finalizat ședința parlamentară ne-au spus că vineri nu va avea loc ședința. Înițial nu am avut niciun simptom. În fiecare zi mi-am măsurat febra și am făcut tot ce trebuia să facă o persoană aflată în autoizolate. Când s-au împlinit 14 zile i-am spus medicului că ma simt foarte bine. Brusc, joi noaptea mi s-a ridicat febra. Timp de două săptămâni eu m-am aflat în autoizolare. De aceea eu sunt ferm convinsă că virusul l-am „prins” în Parlament”, a spus Spătaru pe Facebook.

Acum deputata spune că are febră, însă urmează tratament la domiciliu. Aceasta s-a izolat de familie și petrece timpul într-o cameră separată.

„Am dureri de cap, febră, frisoane. Mă consultă medicul decamdată acasă. Stau în cameră izolată. Familia mea îmi aduc mâncarea lângă ușă. Am fericirea să am și o baie separată”, a mai spus Arina Spătaru.

Publicată de Arina Spataru pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Până acum au fost confirmați pozitiv doi deputați, democratul Eugeniu Nichiforciuc și socialistul Vladimir Mizdrenco, șefa aparatului vicepreședintelui Parlamentului, Alexandr Slusari, un consilier al vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrâncea și un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram