/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Căței, icoane, ochelari sau buzdugane. Lista cadourile primite de Dodon în ultimii trei ani

missing
10 iunie 2020, ora 15:30

După ce acum o lună deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, a trimis o solicitare la Președinție în care a cerut să-i fie prezentat „Registrul cadourilor”, completat începând cu anul 2016 și până în prezent, lista a și „apărut” pe site-ul Președinție. Despre asta a scris deputatul Aliaba pe pagina sa de Facebook.

În declarațiile din anii 2017, 2018 și 2019 șeful statului a primit în dar mai mulți căței, buzdugane din lemn, albume foto, suvenir în formă de ramă Motocross, care le-a trecut în gestiunea Aparatului Președintelui R. Moldova. Alte daruri precum: minge pentru volei, ciocănaș din lemn pentru licitație, mai multe icoane, tacuri pentru biliard, binoclu, ochelari, minge albastră de rugby, minge de fotbal sau mai multe seturi cu sticle de vin le-a păstrat pentru el.

Calitatea informației este expusă nesatisfăcător. În felul în care este prezentată, nu e de niciun folos publicului. Solicităm valoarea fiecărui cadou și de la cine a fost primit. Vedem că domnul Dodon își ia sie unele cadouri. Cărțile le lasă, icoanele și sticlele cu băuturi și le ia lui”, a scris Alaiba.

Vă amintiți că domnul Dodon are pe masă un set de birou de 12 mii de USD? Cadou. Am zis să vedem ce alte cadouri a mai…

Publicată de Dumitru Alaiba pe Miercuri, 10 iunie 2020

Anterior, deputatul Alaiba a vrut să verifice dacă suportul pentru birotică de pe masa din biroul lui Igor Dodon este indicat în registru, odată ce șeful statului a spus că l-a primit în dar în 2017.

Atunci parlamentul a spus că în acte ar trebui să fie indicat concret cine a făcut cadoul și care este valoarea lui, pentru că , aparent, setul ar costa 12 mii de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram