/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Reacția PAS, după altercațiile de ieri dintre Novac și Popșoi: „Condamnăm violența și dezbaterea agresivă”

missing
10 iunie 2020, ora 11:29

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit astăzi cu o reacție, după altercațiile care au avut loc ieri în studioul TV8 între deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi. Reprezentanții formațiunii condamnă violența și dezbaterea agresivă.

Partidul a condamnat în special „comportamentul violent și bădărănesc” al deputatului socialist Grigore Novac, care a sărit la bătaie la deputatul PAS, Mihai Popșoi.

„Comportamentul de „raket” al lui Grigore Novac nu este demn de statutul unui deputat din forul legislativ suprem al statului. Din nefericire, în același mod ei conduc și țara, mitocănește și fără respect. Oamenii merită un altfel de dialog politic. Îndemnăm toți actorii politici la calm și la dezbatere civilizată”, se arată într-un comunicat al partidului.

Amintim că, totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui.

La sfârșitul emisiunii, Grigore Novac a fost întrebat dacă îi pare rău pentru gestul făcut, iar deputatul socialist a decalrat că nu regretă. De cealaltă parte, Mihai Popșoi a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, că regretă de faptul că a răspuns cu aceeași monedă colegului său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram