/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Plecarea din PD continuă. Astăzi trei consilieri din Nisporeni au părăsit rândurile democraților

missing
12 iunie 2020, ora 12:50

Încă trei consilieri locali din comuna Cristești, raionul Nisporeni din Partidul Democrat au părăsit formațiunea și au anunțat că aderă la Partidul Șor. Aceștia motivează că sunt dezamăgiți de prestația formațiunilor din care au făcut parte și nu mai cred că pot realiza programul electoral pe care l-au promis cetățenilor.

Cei trei consilieri anunță că părăsesc Partidul Democrat, pentru că „formațiunea s-a îndepărtat de cetățeni, dar și de echipele sale din teritoriu, iar realizarea programului său electoral, îndeplinirea promisiunilor date cetățenilor, elaborarea proiectelor concrete nu mai reprezintă priorități pentru conducerea formațiunii”.

„Cei trei consilieri de Cristești, care reprezintă jumătate din fracțiunea PDM din această localitate, anunță că în aceste condiții nu văd cum este posibil să-și continue activitatea în cadrul acestei formațiuni”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Șor.

În ultima perioadă, mai mulți primari și consilieri locali din diferite raioane au anunțat că părăsesc Partidul Democrat sau Partidul Socialiștilor și aderă la Partidul Șor sau sprijină grupul parlamentar „Pro Moldova”, care la fel s-a rupt de PDM.

Foto: partidulsor.md

Foto: partidulsor.md

Foto: partidulsor.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram