Încă trei consilieri locali din comuna Cristești, raionul Nisporeni din Partidul Democrat au părăsit formațiunea și au anunțat că aderă la Partidul Șor. Aceștia motivează că sunt dezamăgiți de prestația formațiunilor din care au făcut parte și nu mai cred că pot realiza programul electoral pe care l-au promis cetățenilor.

Cei trei consilieri anunță că părăsesc Partidul Democrat, pentru că „formațiunea s-a îndepărtat de cetățeni, dar și de echipele sale din teritoriu, iar realizarea programului său electoral, îndeplinirea promisiunilor date cetățenilor, elaborarea proiectelor concrete nu mai reprezintă priorități pentru conducerea formațiunii”.

„Cei trei consilieri de Cristești, care reprezintă jumătate din fracțiunea PDM din această localitate, anunță că în aceste condiții nu văd cum este posibil să-și continue activitatea în cadrul acestei formațiuni”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Șor.

În ultima perioadă, mai mulți primari și consilieri locali din diferite raioane au anunțat că părăsesc Partidul Democrat sau Partidul Socialiștilor și aderă la Partidul Șor sau sprijină grupul parlamentar „Pro Moldova”, care la fel s-a rupt de PDM.

Foto: partidulsor.md

Foto: partidulsor.md

Foto: partidulsor.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!