/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Mesajul medicilor de la un spital din capitală: „Nu ne lăsați să ne disperăm în munca noastră zilnică”

missing
12 iunie 2020, ora 17:21

Odată cu numărul tot mai mare de îmbolnăviri, munca lucrătorilor medicali este din ce în ce mai extenuantă. De mai bine de trei luni, aceștia lucrează aproape fără întrerupere. Costumele în care stau ore în șir sunt ca adevărate saune.

„Ne adresăm părinților și tuturor cetățenilor! Ca și alți colegi ai noștri din alte spitale, care luptă pentru viața și sănătatea Dvs și a copiilor Dvs – NE SUFOCĂM! Ne sufocăm în costumele de protecție pe această vreme, și ne sufocăm în disperare la speranța că cetățenii vor lua situația epidemică în serios!”, se arată într-un mesaj  

Medicii roagă societatea să „demonstreze solidaritate” și să se autoizoleze pentru a nu fi infectați cu coronavirus, astfel să le ușureze munca acestora.

Lucrăm zi și noapte, ne limităm în alte activități și deplasări – doar ca să asigurăm securitatea și sănătatea pacienților în spitalele noastre! Vă îndemnăm să demonstrați solidaritatea în limita posibilităților Dvs și să nu faceți deplasări și contacte inutile în societate. Nu ne lăsați să ne disperăm în munca noastră zilnică!”, se mai arată în mesajul medicilor.

Vezi și:

/VIDEO/ Ajung la limită! Medicii se plâng că le este tot mai greu să lucreze cu un număr tot mai mare de bolnavi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram