Odată cu numărul tot mai mare de îmbolnăviri, munca lucrătorilor medicali este din ce în ce mai extenuantă. De mai bine de trei luni, aceștia lucrează aproape fără întrerupere. Costumele în care stau ore în șir sunt ca adevărate saune.

„Ne adresăm părinților și tuturor cetățenilor! Ca și alți colegi ai noștri din alte spitale, care luptă pentru viața și sănătatea Dvs și a copiilor Dvs – NE SUFOCĂM! Ne sufocăm în costumele de protecție pe această vreme, și ne sufocăm în disperare la speranța că cetățenii vor lua situația epidemică în serios!”, se arată într-un mesaj  

Medicii roagă societatea să „demonstreze solidaritate” și să se autoizoleze pentru a nu fi infectați cu coronavirus, astfel să le ușureze munca acestora.

Lucrăm zi și noapte, ne limităm în alte activități și deplasări – doar ca să asigurăm securitatea și sănătatea pacienților în spitalele noastre! Vă îndemnăm să demonstrați solidaritatea în limita posibilităților Dvs și să nu faceți deplasări și contacte inutile în societate. Nu ne lăsați să ne disperăm în munca noastră zilnică!”, se mai arată în mesajul medicilor.

Vezi și:

/VIDEO/ Ajung la limită! Medicii se plâng că le este tot mai greu să lucreze cu un număr tot mai mare de bolnavi

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!