/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un şofer, filmat cum accelerează pe viaduct până la 170 km/h, însă nu mai departe de camere

missing
19 iunie 2020, ora 15:58

Launch control făcut pe viaduct! În opinia unui şofer, un alt loc mai bun pentru realizarea “performanţei” nu mai există în afară de unul dintre drumurile principale din inima oraşului Chişinău.

Zis şi făcut, a prins la curaj, şi-a poziţionat automobilul pe banda extremă dreapta, direcţia spre centrul oraşului şi a forţat motorul pentru a accelera cât mai repede din loc.

A atins astfel aproape 170 de km/h, însă a evitat să continue deplasarea cu viteză mare cunoscând că setul de camere de pe pod fixează toate maşinile. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram