/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ce a anunţat Apple la WWDC 2020, legat în particular de maşini. Există şi o premieră în colaborare cu BMW

missing
23 iunie 2020, ora 12:08

În cadrul Apple Worldwide Developer Conference, conferinţa anuală care a fost transmisă online în seara zilei de 22 iunie, s-a anunţat că BMW va deveni primul constructor auto care va permite clienţilor săi să folosească iPhone drept cheie auto complet digitală, printre altele.

BMW a fost primul care a integrat iPod în automobilele sale, primul care a oferit Apple CarPlay wireless şi acum este primul care introduce suport pentru BMW Digital Key, stocată în mod sigur în Apple Wallet, pentru iPhone.

Următoarea BMW Digital Key pentru iPhone va permite clienţilor să deblocheze maşina prin îndreptarea telefonului cu NFC către mânerul portierei, după care vor putea porni motorul de îndată ce îl plasează în sertarul unde se şi încarcă wireless. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram