Persoanele în vârstă, de regulă, conduc mașini calm și pe distanţe scurte, însă să-i vezi pe unii accelerând mai intens precum o făceau în tinereţe ar fi ceva rar şi destul de neobişnuit.

Un oarecare Henry Harrfeldt, în vârstă de 78 de ani, şi-a cumpărat în 2019 un supercar McLaren 720S Spider şi de atunci în foloseşte practic zilnic!

Roadster-ul l-a costat 4.317.000 de coroane (400.000 de euro), iar potrivit norvegianului, dinamica și obiceiurile ascuțite ale mașinii îl “mituiesc”, deși s-a plâns că suspensia este ușor tare. “E nebun”, a conchis scurt bărbatul. Vezi o galerie foto cu automobilul şi cum este condus de localnic, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!