/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un pensionar înstărit din Norvegia şi-a cumpărat un scump McLaren la vârsta de 78 de ani

missing
25 iunie 2020, ora 13:44

Persoanele în vârstă, de regulă, conduc mașini calm și pe distanţe scurte, însă să-i vezi pe unii accelerând mai intens precum o făceau în tinereţe ar fi ceva rar şi destul de neobişnuit.

Un oarecare Henry Harrfeldt, în vârstă de 78 de ani, şi-a cumpărat în 2019 un supercar McLaren 720S Spider şi de atunci în foloseşte practic zilnic!

Roadster-ul l-a costat 4.317.000 de coroane (400.000 de euro), iar potrivit norvegianului, dinamica și obiceiurile ascuțite ale mașinii îl “mituiesc”, deși s-a plâns că suspensia este ușor tare. “E nebun”, a conchis scurt bărbatul. Vezi o galerie foto cu automobilul şi cum este condus de localnic, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram