Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, susține că după ce deputatul Ștefan Gațcan a anunțat că pleacă din fracțiunea socialiștilor și aderă la „Pro Moldova”, au început intimidările. 

„Au fost deja câteva incidente. Acum, în momentul de față, n-am să dau nume, dar acele persoane care și-au permis, inclusiv să încalce legea, mă adresez lor: nu intimidați, nu treceți liniile roșii legate de persoane, familii, de prieteni și de colegi deoarece noi nu vom tolera”, a declarat Candu.

Și deputatul Vladimir Cebotari a menționat că unii colegi de-ai lui au fost opriți de către persoane care au fost deja identificate „Au fost stopați în trafic după care s-au apropiat alte mijloace de transport, s-au făcut mari presiuni, inclusiv amenințări cu răfuială fizică pentru a se lua anumite decizii. Ceea ce s-a petrecut pe Podul de la Telcentru seamănă cu multe din episoadele „Brigada” sau „Бандитский Петербург”, a declarat Cebotari.

Deputatul spune că va face o sesizare către organele de drept și vor aștepta să fie luate măsuri.

Ștefan Gațcan, primele declarații după ce a plecat din fracțiunea PSRM. „Decizia îmi aparține mie”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!