/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Protest împotriva plecării lui Gațcan din fracțiunea PSRM: „Trădătorul”

missing
30 iunie 2020, ora 14:53

Mai multe persoane, printre care și deputați socialiști, au ieșit la protest în fața clinicii private care aparține deputatului Ștefan Gațcan. Oamenii au protestat împotriva plecării lui Gațcan din fracțiunea Partidului Socialiștilor. 

Oamenii au venit cu pancarte pe care scria „Trădătorul”, „Vrem alegeri anticipate” și i-au cerut deputatului să-și dea demisia și să plece din Parlament.

Deputatul Vasile Bolea a menționat la protest că „urăște trădarea și urăște trădătorii”. Socialistul s-a arătat indignat de faptul că Gațcan a păsăit formațiunea după ce a „întreaga echipă a PSRM a muncit și el a câștigat alegerile parlamentare din circumscripția Hâncești”.

În dimineața zilei de marți, 30 iunie, Ștefan Gațcan a anunțat că își depune mandatul de deputat din fracțiunea PSRM și aderă la Grupul Pro Moldova. Astfel, PSRM și PDM pierd majoritatea parlamentară, având în preent doar 49 de deputați.

Ștefan Gațcan este medic obstetrician-ginecolog. Acesta a ajuns deputat în fracțiunea PSRM după ce a câștigat alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38 la 15 martie.

Ștefan Gațcan, primele declarații după ce a plecat din fracțiunea PSRM. „Decizia îmi aparține mie”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram